Flex Sleuvenfrees

... meer info

De sleuvenfrees is bedoeld om sleuven in muren mee te frezen en wordt ook wel de sleuvenzaag of de muurfrees genoemd. Zo’n apparaat komt goed van pas wanneer u probeert kabels op een nette wijze in de muur te verwerken. 

Op zoek naar een sleuvenfrees? Kijk dan eens verder in ons assortiment. Alleen bij Gereedschapcentrum.nl profiteert u van zowel scherpe prijzen als snelle bezorging, volledige garantie en een deskundig advies. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om pas achteraf te betalen.

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Flex MS 1706 FR sleuvenfrees in koffer - 1400W - 140mm - 329.673
  Flex MS 1706 FR sleuvenfrees in koffer - 1400W - 140mm - 329.673

  Standaard meegeleverd:
  2x Slijpschijf - 140 mm Ø 
  1x Handgreep 
  1x SDS-Clic Snelspanmoer M 14 
  1x Afstandsschijven 
  1x Stapel schijven 
  1x Spanflenzen 
  1x Beitel 
  1x Adapter voor stofafzuiging 
  1x Kabelhouder 
  1x Koffer 

  Bijzondere kenmerken:
  4-traps-FR-elektronika: met toerentalcontrole

  Normale prijs 792,00 Special Price 653,99 540,49
  Direct leverbaar!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Wat is een sleuvenfrees?

Een sleuvenfrees is het gereedschap bij uitstek om sleuven in muren mee te frezen. Daarmee werkt u bijvoorbeeld elektriciteitskabels op een vakkundige en nette manier weg. 

De verschillende soorten sleuvenfrezen

Sleuvenfrezen zijn beschikbaar in vele soorten en maten van fabrikanten zoals Milwaukee, Metabo en Makita. De machines verschillen onderling qua merk, wattage, opties en leveromvang. Bent u van plan om de sleuvenfrees intensief te gaan gebruiken? Dan heeft u wellicht meer aan een variant met een hoog wattage. Daarnaast onderscheiden we apparaten voor zwaar en minder zwaar gebruik. De Ferm WSM1008 is het best verkochte model, maar met name geschikt voor minder zware klussen. De Metabo MFE 30 is dankzij een hoger wattage meer geschikt bij zwaarder werk.

Wat zijn de voordelen van een sleuvenfrees?

 • De sleuvenfrees helpt u tijdens het frezen van sleuven
 • De sleuvenfrees komt voor in veel varianten
 • De sleuvenfrees komt voor in iedere prijsklasse

Ik ben geïnteresseerd; wat moet ik doen?

Wilt u een sleuvenfrees aanschaffen? Bestel er een via Gereedschapcentrum.nl. Alleen hier profiteert u optimaal van zowel gunstige prijzen als een snelle bezorging (voor 22:59 uur besteld is de volgende dag geleverd) en een deskundig advies. Daarnaast heeft u bij ons de kans om achteraf te betalen.