Gedore Momentsleutel

... meer info

Bent u op zoek naar een Gedore Momentsleutel? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid aanbod van professioneel gereedschap en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Gedore Momentsleutel is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Momentsleutel van Gedore kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Gedore Momentsleutel. Bestelt u uw Gedore Momentsleutel vóór 22:59 uur dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd, behalve op zondag. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Gedore 4549-05 Momentsleutel Torcofix K 3/8" - 5-50Nm (PRS)
  Gedore 4549-05 Momentsleutel Torcofix K 3/8" - 5-50Nm (PRS)

  Bijzondere kenmerken:
  gecontroleerd aandraaien van schroeven in het bereik van 1 - 850 N·m / 0,75 - 630 lbf·ft (richtwaarden schroeven M3-6.9 tot M24-8.8, M30-5.6) 
  •verstelbare, hoor- en voelbaar uitschakelende en robuuste momentsleutel met geïntegreerde ratel met vierkantaandrijving voor industrie

  Normale prijs 185,00 Special Price 182,99 151,23
  Levertijd: 3-8 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Momentsleutel van Gedore

Gedore is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Gedore Momentsleutel? Dan bent u verzekerd van kwaliteit. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Momentsleutel?

Momentsleutel van Gedore online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Gedore Momentsleutel online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Gedore Momentsleutel bestellen. Heeft u vragen over een Momentsleutel of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.