Gerber Survival mes

... meer info

Bent u op zoek naar een Gerber Survival mes? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl biedt al sinds 2009 een ruim assortiment van professioneel gereedschap aan en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Gerber Survival mes is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar voorhanden. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Survival mes van Gerber kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Gerber Survival mes. Bestelt u uw Gerber Survival mes op maandag tot en met vrijdag vóór 22:59 uur dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd. Bestellingen in het weekend van vrijdag 22:59 uur tot en met zondag 18:00 uur, worden op maandag geleverd. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Gerber 31-001063 Bear Grylls Ultimate mes
  Gerber 31-001063 Bear Grylls Ultimate mes

  Bijzondere kenmerken:

  De Gerber Bear Grylls Ultimate is een vaststaand surivalmes met een ergonomisch handvat dat voorzien is van gaten.
  Hierdoor kan het mes gemonteerd worden aan een stok, zodat je een speer tot je beschikking hebt.
  De rubberen laag om het stevige handvat zorgt voor meer grip en contr

  Normale prijs 74,00 Special Price 71,99 59,50
  Levertijd: 5-10 werkdagen
 2. Gerber 22-31-001054 Gater Combo hakbijl / mes
  Gerber 22-31-001054 Gater Combo hakbijl / mes

  Bijzondere kenmerken:

  De Gator Combo is een combinatie van een bijl met een survivalmes. Het product van Gerber is ideaal voor survivalactiviteiten. Het handvat is gemaakt van nylon gevuld met glas. In het handvat bevindt zich een survivalmes. De bijl is eenvoudig mee te nemen in de nylon holster. Hi

  Normale prijs 73,00 Special Price 64,99 53,71
  Levertijd: 5-10 werkdagen

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Survival mes van Gerber

Gerber is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Gerber Survival mes? Dan bent u verzekerd van een betrouwbaar merk. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Survival mes?

Survival mes van Gerber online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Gerber Survival mes online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Gerber Survival mes bestellen. Heeft u vragen over een Survival mes of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.