Gesipa Accu Popnageltang

... meer info

Bent u op zoek naar een Gesipa Accu Popnageltang? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid aanbod van professioneel gereedschap en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Gesipa Accu Popnageltang is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Accu Popnageltang van Gesipa kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Gesipa Accu Popnageltang. Bestelt u uw Gesipa Accu Popnageltang vóór 22:59 uur dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd, behalve op zondag. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Gesipa 7250037 14.4V Li-Ion accu AccuBird popnageltang set (1x 1.3Ah accu) in koffer
  Gesipa 7250037 14.4V Li-Ion accu AccuBird popnageltang set (1x 1.3Ah accu) in koffer

  Standaard meegeleverd:
  1x Accu 14,4V 1.3Ah
  1x Oplader
  1x Koffer

  Bijzondere kenmerken:
  Werkt met alle maten popnagels tot 5mm
  Schiet 1000 4mm popnagels op een volle accu

  Specificaties:
  Li-Ion accu 14.4V
  8500N
  Volledig opgeladen in 50min
  Totaal gewicht 6kg

  867,99 717,35
  Direct leverbaar!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Accu Popnageltang van Gesipa

Gesipa is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Gesipa Accu Popnageltang? Dan bent u verzekerd van kwaliteit. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Accu Popnageltang?

 • Helaas hebben wij momenteel geen andere merken van dit type product

Accu Popnageltang van Gesipa online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Gesipa Accu Popnageltang online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Gesipa Accu Popnageltang bestellen. Heeft u vragen over een Accu Popnageltang of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.