Ghibli Stoomreiniger

... meer info

Bent u op zoek naar een Ghibli Stoomreiniger? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl biedt al sinds 2009 een ruim assortiment van professioneel gereedschap aan en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Ghibli Stoomreiniger is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar voorhanden. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Stoomreiniger van Ghibli kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Ghibli Stoomreiniger. Bestelt u uw Ghibli Stoomreiniger op maandag tot en met vrijdag vóór 22:59 uur dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd. Bestellingen in het weekend van vrijdag 22:59 uur tot en met zondag 18:00 uur, worden op maandag geleverd. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Ghibli Performance 6.3 ER P Stoomreiniger - 3200W - 14104010010
  Ghibli Performance 6.3 ER P Stoomreiniger - 3200W - 14104010010

  Standaard meegeleverd:

  14 delige toebehorenset

  Bijzondere kenmerken:

  De droogtijd met stoomreiniging is zeer kort omdat er gebruik wordt gemaakt van zeer weinig water om hete stoom te produceren voor reiniging
  Deze stoomreiniger biedt een optimale dieptereiniging van vloeren, zetels, ramen, bedde

  Normale prijs 2.020,00 Special Price 2.011,99 1.662,80
  Levertijd: 5-10 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Stoomreiniger van Ghibli

Ghibli is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Ghibli Stoomreiniger? Dan bent u verzekerd van een betrouwbaar merk. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Stoomreiniger?

Stoomreiniger van Ghibli online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Ghibli Stoomreiniger online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Ghibli Stoomreiniger bestellen. Heeft u vragen over een Stoomreiniger of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.