Hitachi Slagmoersleutel adapter

... meer info

Bent u op zoek naar een Hitachi Slagmoersleutel adapter? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid aanbod van professioneel gereedschap en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Hitachi Slagmoersleutel adapter is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Slagmoersleutel adapter van Hitachi kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Hitachi Slagmoersleutel adapter. Bestelt u uw Hitachi Slagmoersleutel adapter op maandag tot en met vrijdag vóór 22:59 uur? Dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd. Bestellingen in het weekend van vrijdag 22:59 uur tot en met zondag 18:00 uur, worden op maandag geleverd. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Hitachi 751872 1/2" Adapter voor hand dopsleutels - 50 mm
  Hitachi 751872 1/2" Adapter voor hand dopsleutels - 50 mm

  Bijzondere kenmerken:

  Adapter voor handdopsleutel
  Krachtdoppen met 1/2" aansluiting
  Voldoet aan DIN 3121 en DIN 3129 normen.

  Specificaties:

  Te gebruiken ring en pin Type 1
  Aansluiting: 42401inch
  Lengte: 50mm

  Normale prijs 16,00 Special Price 13,59 11,23
  Beschikbaar vanaf 23-10-2017

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Slagmoersleutel adapter van Hitachi

Hitachi is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Hitachi Slagmoersleutel adapter? Dan bent u verzekerd van kwaliteit. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Slagmoersleutel adapter?

Slagmoersleutel adapter van Hitachi online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Hitachi Slagmoersleutel adapter online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Hitachi Slagmoersleutel adapter bestellen. Heeft u vragen over een Slagmoersleutel adapter of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.