Hitachi Multitool

... meer info

Bent u op zoek naar een Hitachi Multitool? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid aanbod van professioneel gereedschap en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Hitachi Multitool is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Multitool van Hitachi kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Hitachi Multitool. Bestelt u uw Hitachi Multitool vóór 22:59 uur dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd, behalve op zondag. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Hitachi CV350V(W1) multitool in System Case - 350W
  Hitachi CV350V(W1) multitool in System Case - 350W

  Standaard meegeleverd:
  1x System Case

  Bijzondere kenmerken:
  OIS compatibel 12-punts gereedschapopname 
  Het unieke HITACHI opname systeem zorgt dat het gereedschap met één klik stevig vergrendeld is, ook bij gebruik van de multitool in horizontale positie 
  Traploos regelbaar toerental met AT (

  Normale prijs 265,00 Special Price 211,99 175,20
  Levertijd: 3-8 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Multitool van Hitachi

Hitachi is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Hitachi Multitool? Dan bent u verzekerd van kwaliteit. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Multitool?

Multitool van Hitachi online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Hitachi Multitool online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Hitachi Multitool bestellen. Heeft u vragen over een Multitool of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.