Hitachi Excentrische schuurmachine

... meer info

Bent u op zoek naar een Hitachi Excentrische schuurmachine? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid aanbod van professioneel gereedschap en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Hitachi Excentrische schuurmachine is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Excentrische schuurmachine van Hitachi kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Hitachi Excentrische schuurmachine. Bestelt u uw Hitachi Excentrische schuurmachine op maandag tot en met vrijdag vóór 22:59 uur? Dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd. Bestellingen in het weekend van vrijdag 22:59 uur tot en met zondag 18:00 uur, worden op maandag geleverd. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Hitachi SV13YA Excentrische schuurmachine in koffer - 230W - 125mm - variabel - 93134516
  Hitachi SV13YA Excentrische schuurmachine in koffer - 230W - 125mm - variabel - 93134516

  Standaard meegeleverd:

  1x Stofzak
  1x Schuurvel
  1x Koffer

  Bijzondere kenmerken

  Regelbaar toerental
  Geïntegreerde stofafzuiging
  Wisselen schuurschijven d.m.v. velcro hechting van de zool
  Schuurschijf snelheid-controle systeem

  Specificaties:

  Diameter steunschijf: Steunschijf Ø 125 mm
  Opgenomen vermogen: 230 Watt
  Toerental o

  Normale prijs 189,00 Special Price 118,99 98,34
  Levertijd: 5-10 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Excentrische schuurmachine van Hitachi

Hitachi is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Hitachi Excentrische schuurmachine? Dan bent u verzekerd van kwaliteit. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Excentrische schuurmachine?

Excentrische schuurmachine van Hitachi online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Hitachi Excentrische schuurmachine online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Hitachi Excentrische schuurmachine bestellen. Heeft u vragen over een Excentrische schuurmachine of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.