Hitachi Doorslijpers

... meer info

Bent u op zoek naar een Hitachi Doorslijpers? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid aanbod van professioneel gereedschap en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Hitachi Doorslijpers is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Doorslijpers van Hitachi kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Hitachi Doorslijpers. Bestelt u uw Hitachi Doorslijpers op maandag tot en met vrijdag vóór 22:59 uur? Dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd. Bestellingen in het weekend van vrijdag 22:59 uur tot en met zondag 18:00 uur, worden op maandag geleverd. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Hitachi CM75EBP(LA/WA) 2-Takt haakse doorslijpmachine - 355 x 20mm - 00612884
  Hitachi CM75EBP(LA/WA) 2-Takt haakse doorslijpmachine - 355 x 20mm - 00612884

  Standaard meegeleverd:

  1x slijpschijf
  1x veiligheidsbril
  1x gereedschapset

  Bijzondere kenmerken:

  Zeer sterke machine met New Pure Fire motor, vergroot de kracht en vermindert het brandstofverbruik en voldoet aan de Europese Stage 2 norm
  zeer efficiënte verbranding
  compensator regelt de lucht/brands

  Normale prijs 907,00 Special Price 877,99 725,61
  Levertijd: 5-10 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Doorslijpers van Hitachi

Hitachi is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Hitachi Doorslijpers? Dan bent u verzekerd van kwaliteit. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Doorslijpers?

Doorslijpers van Hitachi online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Hitachi Doorslijpers online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Hitachi Doorslijpers bestellen. Heeft u vragen over een Doorslijpers of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.