Hozelock Tuinslang

... meer info

Bent u op zoek naar een Hozelock Tuinslang? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid aanbod van professioneel gereedschap en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Hozelock Tuinslang is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Tuinslang van Hozelock kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Hozelock Tuinslang. Bestelt u uw Hozelock Tuinslang op maandag tot en met vrijdag vóór 22:59 uur? Dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd. Bestellingen in het weekend van vrijdag 22:59 uur tot en met zondag 18:00 uur, worden op maandag geleverd. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Hozelock 2412 Vrijstaande tuinslang - 25m - 2412E0275
  Hozelock 2412 Vrijstaande tuinslang - 25m - 2412E0275

  Standaard meegeleverd:

  1x 25 meter multi-purpose slang
  2x Slangeind connectors
  1x Kraanstuk
  1x Verstelbaar eindstuk

  Bijzondere kenmerken:

  Nooit meer de slang knikken en een wirwar aan het waarborgen van de levensduur van de slang
  Stabiel frame zorgt voor een snelle en eenvoudige terugspoelen
  Vrijstaa

  36,59 30,24
  Levertijd: 5-10 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Tuinslang van Hozelock

Hozelock is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Hozelock Tuinslang? Dan bent u verzekerd van kwaliteit. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Tuinslang?

Tuinslang van Hozelock online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Hozelock Tuinslang online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Hozelock Tuinslang bestellen. Heeft u vragen over een Tuinslang of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.