Let op: Het is momenteel erg druk bij onze vervoerders. De bezorging van uw bestelling kan een dag vertraging oplopen >

Karcher Schrobmachine

Bent u op zoek naar een Karcher Schrobmachine? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl h
... meer info

Bent u op zoek naar een Karcher Schrobmachine? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid aanbod van professioneel gereedschap en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Karcher Schrobmachine is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Schrobmachine van Karcher kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Karcher Schrobmachine. Bestelt u uw Schrobmachine op Gereedschapcentrum.nl? Dan profiteert u direct van voordelen zoals een extra lange bedenktijd, een snelle bezorging en een ultieme deskundigheid. Bekijk direct het complete assortiment op Gereedschapcentrum.nl. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen u graag!

1 product

per pagina
 1. Kärcher Floor Cleaner FC 5 Vloerreiniger - Geel - 450W - 1.055-400.0
  Kärcher Floor Cleaner FC 5 Vloerreiniger - Geel - 450W - 1.055-400.0

  Standaard meegeleverd

  1x Set reinigingswalsborstels
  1x Vloerreiningsmiddel universeel RM 536 (30 ml)
  1x Reinigings- en parkeerstation

  Bijzondere kenmerken

  Dankzij de 2-in-1-functie van de Floor Cleaner FC 5 kunt u in één keer zowel vochtig als droog vuil opdweilen en afzuigen. Vooraf zuigen is niet meer n

  Normale prijs 244,00 Special Price 207,99 171,89
  Verzending: binnen 4 weken

1 product

per pagina

Schrobmachine van Karcher

Karcher is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Karcher Schrobmachine? Dan bent u verzekerd van kwaliteit. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Schrobmachine?

Schrobmachine van Karcher online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Karcher Schrobmachine online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Karcher Schrobmachine bestellen. Heeft u vragen over een Schrobmachine of heeft u andere vragen neem dan contact met de klantenservice. Zij helpen u graag!