Keyang Accu Cirkelzaag

... meer info

Bent u op zoek naar een Keyang Accu Cirkelzaag? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl biedt al sinds 2009 een ruim assortiment van professioneel gereedschap aan en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Keyang Accu Cirkelzaag is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar voorhanden. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Accu Cirkelzaag van Keyang kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Keyang Accu Cirkelzaag. Bestelt u uw Keyang Accu Cirkelzaag op maandag tot en met vrijdag vóór 22:59 uur dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd. Bestellingen in het weekend van vrijdag 22:59 uur tot en met zondag 18:00 uur, worden op maandag geleverd. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Keyang CS1800L-BODY 18V Li-Ion Accu cirkelzaag body - 165mm
  Keyang CS1800L-BODY 18V Li-Ion Accu cirkelzaag body - 165mm

  Standaard meegeleverd:

  Let op! Standaard geleverd zonder accu's en lader!
  HM 16 tands, 165mm cirkelzaagblad

  Bijzondere kenmerken:

  OverbelastingsbeveiligingÂ
  Stofavoer
  LED-verlichting
  Zelfuitschakelende koolborstels
  Ergonomische handgreep
  Geleider

  Specificaties:

  Voltage -18V
  Toerental onbelast - 4

  239,99 198,34
  Levertijd: 5-10 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Accu Cirkelzaag van Keyang

Keyang is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Keyang Accu Cirkelzaag? Dan bent u verzekerd van een betrouwbaar merk. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Accu Cirkelzaag?

Accu Cirkelzaag van Keyang online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Keyang Accu Cirkelzaag online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Keyang Accu Cirkelzaag bestellen. Heeft u vragen over een Accu Cirkelzaag of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.