Keyang Accu Decoupeerzaag

... meer info

Bent u op zoek naar een Keyang Accu Decoupeerzaag? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl biedt al sinds 2009 een ruim assortiment van professioneel gereedschap aan en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Keyang Accu Decoupeerzaag is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar voorhanden. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Accu Decoupeerzaag van Keyang kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Keyang Accu Decoupeerzaag. Bestelt u uw Keyang Accu Decoupeerzaag op maandag tot en met vrijdag vóór 22:59 uur dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd. Bestellingen in het weekend van vrijdag 22:59 uur tot en met zondag 18:00 uur, worden op maandag geleverd. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Keyang JS1800L-BODY 18V Li-Ion Accu decoupeerzaag body - D-greep - variabel
  Keyang JS1800L-BODY 18V Li-Ion Accu decoupeerzaag body - D-greep - variabel

  Standaard meegeleverd:

  Let op! Standaard geleverd zonder accu's en lader!

  Bijzondere kenmerken:

  4 instelbare pendelstanden voor precies en effectief werken
  Softgrip
  Ergonomisch design
  Traploos de zaagsnelheid bepalen
  Accuspanning indicator

  Specificaties:

  Toerental onbelast - 2600 tpm
  Gewicht - 3,2 kg
  Max. zaagdiepte hout - 85 mm
  M

  Normale prijs 217,00 Special Price 193,99 160,32
  Levertijd: 5-10 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Accu Decoupeerzaag van Keyang

Keyang is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Keyang Accu Decoupeerzaag? Dan bent u verzekerd van een betrouwbaar merk. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Accu Decoupeerzaag?

Accu Decoupeerzaag van Keyang online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Keyang Accu Decoupeerzaag online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Keyang Accu Decoupeerzaag bestellen. Heeft u vragen over een Accu Decoupeerzaag of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.