Keyang Accu Lamp

... meer info

Bent u op zoek naar een Keyang Accu Lamp? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid aanbod van professioneel gereedschap en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Keyang Accu Lamp is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Accu Lamp van Keyang kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Keyang Accu Lamp. Bestelt u uw Keyang Accu Lamp op maandag tot en met vrijdag vóór 22:59 uur? Dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd. Bestellingen in het weekend van vrijdag 22:59 uur tot en met zondag 18:00 uur, worden op maandag geleverd. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Keyang LF1418Z 14,4V / 18V Li-Ion accu Lamp body
  Keyang LF1418Z 14,4V / 18V Li-Ion accu Lamp body

  Standaard meegeleverd:

  Let op! Standaard geleverd zonder accu's en lader!

  Bijzondere kenmerken:

  Regelbare lichtsterkte
  Verstelbaar

  Specificaties:

  Voltage - 14.4-18V
  Werktijd - 24 uur (18V - 3.0Ah)
  Gewicht - 0.35 kg

  28,79 23,79
  Levertijd: 5-10 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Accu Lamp van Keyang

Keyang is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Keyang Accu Lamp? Dan bent u verzekerd van kwaliteit. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Accu Lamp?

Accu Lamp van Keyang online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Keyang Accu Lamp online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Keyang Accu Lamp bestellen. Heeft u vragen over een Accu Lamp of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.