Keyang Accu Reciprozaag

... meer info

Bent u op zoek naar een Keyang Accu Reciprozaag? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl biedt al sinds 2009 een ruim assortiment van professioneel gereedschap aan en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Keyang Accu Reciprozaag is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar voorhanden. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Accu Reciprozaag van Keyang kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Keyang Accu Reciprozaag. Bestelt u uw Keyang Accu Reciprozaag op maandag tot en met vrijdag vóór 22:59 uur dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd. Bestellingen in het weekend van vrijdag 22:59 uur tot en met zondag 18:00 uur, worden op maandag geleverd. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Keyang RS1800L-BODY 18V Li-Ion accu reciprozaag body
  Keyang RS1800L-BODY 18V Li-Ion accu reciprozaag body

  Standaard meegeleverd:

  Let op! Standaard geleverd zonder accu's en lader!

  Bijzondere kenmerken:

  Traploos de zaagsnelheid bepalen
  Variabele omloopbeweging; stel de zaagbeweging af op de hardheid van het materiaal
  Verstelbare zool voor het afstellen van de zaaglengte
  Snelwisselsysteem voor zaagbladen
  LED-Verl

  Normale prijs 241,00 Special Price 215,99 178,50
  Levertijd: 5-10 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Accu Reciprozaag van Keyang

Keyang is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Keyang Accu Reciprozaag? Dan bent u verzekerd van een betrouwbaar merk. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Accu Reciprozaag?

Accu Reciprozaag van Keyang online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Keyang Accu Reciprozaag online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Keyang Accu Reciprozaag bestellen. Heeft u vragen over een Accu Reciprozaag of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.