Keyang Cirkelzaag

... meer info

Bent u op zoek naar een Keyang Cirkelzaag? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl biedt al sinds 2009 een ruim assortiment van professioneel gereedschap aan en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Keyang Cirkelzaag is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar voorhanden. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Cirkelzaag van Keyang kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Keyang Cirkelzaag. Bestelt u uw Keyang Cirkelzaag op maandag tot en met vrijdag vóór 22:59 uur dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd. Bestellingen in het weekend van vrijdag 22:59 uur tot en met zondag 18:00 uur, worden op maandag geleverd. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Keyang CS7S Cirkelzaag - 1100W - 185mm
  Keyang CS7S Cirkelzaag - 1100W - 185mm

  Standaard meegeleverd:

  1x Zaagblad HM 185mm 40T.
  1x Langsgeleider.

  Bijzondere kenmerken:

  Ideaal voor het zagen van platen en planken.
  Krachtige 1100 watt motor.
  Aansluiting voor stofafzuiging.

  Specificaties:

  Vermogen 1100 watt.
  Toerental onbelast 5500 tpm.
  Diameter zaagblad 185 mm
  Zaagdiepte 65mm.
  Opname

  137,99 114,04
  Levertijd: 5-10 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Cirkelzaag van Keyang

Keyang is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Keyang Cirkelzaag? Dan bent u verzekerd van een betrouwbaar merk. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Cirkelzaag?

Cirkelzaag van Keyang online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Keyang Cirkelzaag online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Keyang Cirkelzaag bestellen. Heeft u vragen over een Cirkelzaag of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.