Keyang Klopboormachine

... meer info

Bent u op zoek naar een Keyang Klopboormachine? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid aanbod van professioneel gereedschap en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Keyang Klopboormachine is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Klopboormachine van Keyang kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Keyang Klopboormachine. Bestelt u uw Keyang Klopboormachine op maandag tot en met vrijdag vóór 22:59 uur? Dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd. Bestellingen in het weekend van vrijdag 22:59 uur tot en met zondag 18:00 uur, worden op maandag geleverd. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Keyang DMV13K Klopboormachine in tas - 650W
  Keyang DMV13K Klopboormachine in tas - 650W

  Standaard meegeleverd:

  1x Tas

  Bijzondere kenmerken:

  Traploos de boorsnelheid bepalen
  Aparte klop- en boorstand
  LED verlichting
  Dubbel geisoleerd

  Specificaties:

  Vermogen - 650W
  Toerental onbelast - 0-2800 tpm
  Slagtal onbelast - 0 - 44.800 Spm
  Gewicht - 1,6 kg
  Opname - snelspanboorhouder 13mm

  Normale prijs 96,00 Special Price 85,59 70,74
  Levertijd: 5-10 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Klopboormachine van Keyang

Keyang is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Keyang Klopboormachine? Dan bent u verzekerd van kwaliteit. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Klopboormachine?

Klopboormachine van Keyang online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Keyang Klopboormachine online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Keyang Klopboormachine bestellen. Heeft u vragen over een Klopboormachine of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.