Keyang Reciprozaag

... meer info

Bent u op zoek naar een Keyang Reciprozaag? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl biedt al sinds 2009 een ruim assortiment van professioneel gereedschap aan en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Keyang Reciprozaag is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar voorhanden. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Reciprozaag van Keyang kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Keyang Reciprozaag. Bestelt u uw Keyang Reciprozaag op maandag tot en met vrijdag vóór 22:59 uur dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd. Bestellingen in het weekend van vrijdag 22:59 uur tot en met zondag 18:00 uur, worden op maandag geleverd. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Keyang RS1300 Reciprozaag in koffer - 1300W
  Keyang RS1300 Reciprozaag in koffer - 1300W

  Standaard meegeleverd:

  1x Koffer

  Bijzondere kenmerken:

  Traploos de zaagsnelheid bepalen
  Zaagblad snelwisselsysteem
  Regelbare pendelstand
  Ergonomisch design
  Fit grip

  Specificaties:

  Vermogen - 1300 W
  Capaciteit hout - 300 mm
  Capaciteit staal - 20 mm
  Capaciteit stalen pijp - 130 mm
  Toerental onbelast

  Normale prijs 195,00 Special Price 193,99 160,32
  Levertijd: 5-10 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Reciprozaag van Keyang

Keyang is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Keyang Reciprozaag? Dan bent u verzekerd van een betrouwbaar merk. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Reciprozaag?

Reciprozaag van Keyang online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Keyang Reciprozaag online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Keyang Reciprozaag bestellen. Heeft u vragen over een Reciprozaag of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.