Knipex Dopsleutel

Bent u op zoek naar een Knipex Dopsleutel? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl biedt
... meer info

Bent u op zoek naar een Knipex Dopsleutel? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl biedt al sinds 2009 een ruim assortiment van professioneel gereedschap aan en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Knipex Dopsleutel is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar voorhanden. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Dopsleutel van Knipex kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Knipex Dopsleutel. Bestelt u uw Dopsleutel op Gereedschapcentrum.nl? Dan profiteert u direct van voordelen zoals een extra lange bedenktijd, een snelle bezorging en een ultieme deskundigheid. Bekijk direct het complete assortiment op Gereedschapcentrum.nl. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
 1. Knipex 984722 VDE Dopsleutel - Zeskant - 22mm - 1/2" (L=58mm)
  Knipex 984722 VDE Dopsleutel - Zeskant - 22mm - 1/2" (L=58mm)

  Bijzondere kenmerken

  Voor zeskantmoeren en bouten, metrisch. Gereedschap geheel verchroomd. Chroom-Vanadium-staal. Knipex Dop voor ratel 1/2 " - 22 mm VDE

  Specificaties

  Gewicht: 125 g
  Sleutelwijdte S: 22,0 mm
  Vierkant aansluiting: 1/2 inch
  Diameter werkzijde d: 34,5 mm

  24,79 20,49
  Verzending: binnen 3 weken

1 product

per pagina

Dopsleutel van Knipex

Knipex is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Knipex Dopsleutel? Dan bent u verzekerd van een betrouwbaar merk. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Dopsleutel?

Dopsleutel van Knipex online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Knipex Dopsleutel online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Knipex Dopsleutel bestellen. Heeft u vragen over een Dopsleutel neemt u dan contact op met de klantenservice. Zij helpen u graag!