Wegens drukte kan de bezorging van uw bestelling en een reactie van onze klantenservice vertraging oplopen

Leica Rioollaser

Bent u op zoek naar een Leica Rioollaser? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl biedt
... meer info

Bent u op zoek naar een Leica Rioollaser? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl biedt al sinds 2009 een ruim assortiment van professioneel gereedschap aan en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Leica Rioollaser is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar voorhanden. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Rioollaser van Leica kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Leica Rioollaser. Bestelt u uw Rioollaser op Gereedschapcentrum.nl? Dan profiteert u direct van voordelen zoals een extra lange bedenktijd, een snelle bezorging en een ultieme deskundigheid. Bekijk direct het complete assortiment op Gereedschapcentrum.nl. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Wij helpen u graag!

2 producten

per pagina
 1. Leica piper 100 rioollaser set in koffer - 748704
  Leica piper 100 rioollaser set in koffer - 748704

  Bijzondere kenmerken

  De Leica Piper, de nieuwe ultracompacte rioollaser van Leica Geosystems, is de perfecte oplossing voor toepassingen waar ‘lijn en helling’ vereist is, zoals bij de aanleg van riolen, afwateringen en overlooppijpen. Leica Piper 100 is helemaal bestand tegen de zwaarste werkomstandighe

  3.349,99 2.768,59
  Verzending: binnen 3 weken
 2. Leica piper 200 rioollaser met automatische uitlijning set in koffer - 748710
  Leica piper 200 rioollaser met automatische uitlijning set in koffer - 748710

  Standaard meegeleverd

  1x Leica Piper 200
  1x Koffer
  1x Afstandsbediening
  1x Target
  1x Li-Ion accu pack
  1x Oplader (netstroom en 12V aansluiting)

  Bijzondere kenmerken

  De Leica Piper, de nieuwe ultracompacte rioollaser van Leica Geosystems, is de perfecte oplossing voor toepassingen waar ‘lijn en hel

  3.549,99 2.933,88
  Verzending: binnen 3 weken

2 producten

per pagina

Rioollaser van Leica

Leica is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Leica Rioollaser? Dan bent u verzekerd van een betrouwbaar merk. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Rioollaser?

Rioollaser van Leica online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Leica Rioollaser online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Leica Rioollaser bestellen. Heeft u vragen over een Rioollaser neemt u dan contact op met de klantenservice. Zij helpen u graag!