Makita Cirkelzaagblad

Bent u op zoek naar een Makita Cirkelzaagblad? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl h
... meer info

Bent u op zoek naar een Makita Cirkelzaagblad? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid aanbod van professioneel gereedschap en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Makita Cirkelzaagblad is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Cirkelzaagblad van Makita kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Makita Cirkelzaagblad. Bestelt u uw Cirkelzaagblad op Gereedschapcentrum.nl? Dan profiteert u direct van voordelen zoals een extra lange bedenktijd, een snelle bezorging en een ultieme deskundigheid. Bekijk direct het complete assortiment op Gereedschapcentrum.nl. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen u graag!

3 producten

per pagina
 1. Makita B-08062 Mforce Cirkelzaagblad - 190 x 15,88 x 24T - Hout
  Makita B-08062 Mforce Cirkelzaagblad - 190 x 15,88 x 24T - Hout

  Bijzondere kenmerken

  Mforce cirkelzaagbladen. Tanden zijn voorzien van een dubbele snijhoek van 15° wat een agressieve en snelle zaagsnede garandeert. De M-vormig dubbelsnijdende tand zorgt ervoor dat een afwerking van een 48-tands blad wordt bereikt met een 24-tands blad. Uitermate geschikt voor: zachth

  Normale prijs 50,00 Special Price 43,39 35,86
  Verzending: binnen 3 weken
 2. Makita B-08361 Makforce Cirkelzaagblad - 190 x 15,88 x 24T - Hout
  Makita B-08361 Makforce Cirkelzaagblad - 190 x 15,88 x 24T - Hout

  Bijzondere kenmerken

  Volledig geharde en gespannen cirkelzaagbladen gefabriceerd om krachten te absorberen en geheel vlak te blijven. De hoogwaardige hardmetalen tanden zijn precies geslepen voor nog scherpere kanten.
  Tevens hebben deze bladen een dunne standbladdikte om het vermogenverlies tot een minimum t

  Normale prijs 37,00 Special Price 30,69 25,36
  Verzending: binnen 3 weken
 3. Makita B-08137 Makforce Cirkelzaagblad - 140 x 15,88 x 18T - Hout
  Makita B-08137 Makforce Cirkelzaagblad - 140 x 15,88 x 18T - Hout

  Bijzondere kenmerken

  Volledig geharde en gespannen cirkelzaagbladen gefabriceerd om krachten te absorberen en geheel vlak te blijven. De hoogwaardige hardmetalen tanden zijn precies geslepen voor nog scherpere kanten. Tevens hebben deze bladen een dunne standbladdikte om het vermogenverlies tot een min

  Normale prijs 34,00 Special Price 25,49 21,07
  Verzending: binnen 3 weken

3 producten

per pagina

Cirkelzaagblad van Makita

Makita is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Makita Cirkelzaagblad? Dan bent u verzekerd van kwaliteit. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Cirkelzaagblad?

Cirkelzaagblad van Makita online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Makita Cirkelzaagblad online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Makita Cirkelzaagblad bestellen. Heeft u vragen over een Cirkelzaagblad of heeft u andere vragen neem dan contact met de klantenservice. Zij helpen u graag!