Makita Frezenset

... meer info

Bent u op zoek naar een Makita Frezenset? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl biedt al sinds 2009 een ruim assortiment van professioneel gereedschap aan en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Makita Frezenset is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar voorhanden. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Frezenset van Makita kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Makita Frezenset. Bestelt u uw Makita Frezenset op maandag tot en met vrijdag vóór 22:59 uur dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd. Bestellingen in het weekend van vrijdag 22:59 uur tot en met zondag 18:00 uur, worden op maandag geleverd. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Makita D-30209 3 delige frees set - 6mm
  Makita D-30209 3 delige frees set - 6mm

  Set bestaat uit:

  1x 6mm rechte frees
  1x 12.7mm rechte afkortfrees
  1x 12mm groeffrees

  Bijzondere kenmerken:

  3 populaire frezen in één aankoop
  Geleverd in blisterverpakking

  29,95 24,75
  Levertijd: 3-8 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Frezenset van Makita

Makita is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Makita Frezenset? Dan bent u verzekerd van een betrouwbaar merk. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Frezenset?

Frezenset van Makita online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Makita Frezenset online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Makita Frezenset bestellen. Heeft u vragen over een Frezenset of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.