Makita SDS Plus

... meer info

Bent u op zoek naar een Makita SDS Plus? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid aanbod van professioneel gereedschap en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Makita SDS Plus is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

SDS Plus van Makita kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Makita SDS Plus. Bestelt u uw Makita SDS Plus op maandag tot en met vrijdag vóór 22:59 uur? Dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd. Bestellingen in het weekend van vrijdag 22:59 uur tot en met zondag 18:00 uur, worden op maandag geleverd. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Makita 125420-8 Snelwisselkop SDS-plus voor HR3210FCT
  Makita 125420-8 Snelwisselkop SDS-plus voor HR3210FCT

  Bijzondere kenmerken:

  Passend op de HR3210FCT.

  Normale prijs 73,00 Special Price 63,49 52,47
  Levertijd: 5-10 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

SDS Plus van Makita

Makita is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Makita SDS Plus? Dan bent u verzekerd van kwaliteit. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor SDS Plus?

SDS Plus van Makita online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Makita SDS Plus online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Makita SDS Plus bestellen. Heeft u vragen over een SDS Plus of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.