Makita Accu Robotstofzuiger

... meer info

Bent u op zoek naar een Makita Accu Robotstofzuiger? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid aanbod van professioneel gereedschap en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Makita Accu Robotstofzuiger is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Accu Robotstofzuiger van Makita kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Makita Accu Robotstofzuiger. Bestelt u uw Makita Accu Robotstofzuiger vóór 22:59 uur dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd, behalve op zondag. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Makita DRC200Z 18V (1 of 2) li-Ion accu Robotstofzuiger body - koolborstelloos
  Makita DRC200Z 18V (1 of 2) li-Ion accu Robotstofzuiger body - koolborstelloos

  Standaard meegeleverd:
  Let op! Standaard geleverd zonder accu's en lader!

  Bijzondere kenmerken:
  Aangedreven door twee 18V Li-ion batterijen die in parallel geschakkeld zijn. Dit maakt het mogelijk om met een enkele batterij te werken.
  Wanneer deze zijn limiet heeft bereikt, wordt er overschakeld op d

  814,99 673,55
  Levertijd: 3-8 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Accu Robotstofzuiger van Makita

Makita is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Makita Accu Robotstofzuiger? Dan bent u verzekerd van kwaliteit. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Accu Robotstofzuiger?

 • Helaas hebben wij momenteel geen andere merken van dit type product

Accu Robotstofzuiger van Makita online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Makita Accu Robotstofzuiger online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Makita Accu Robotstofzuiger bestellen. Heeft u vragen over een Accu Robotstofzuiger of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.