Makita Kettingfrees

... meer info

Bent u op zoek naar een Makita Kettingfrees? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid aanbod van professioneel gereedschap en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Makita Kettingfrees is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Kettingfrees van Makita kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Makita Kettingfrees. Bestelt u uw Makita Kettingfrees op maandag tot en met vrijdag vóór 22:59 uur? Dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd. Bestellingen in het weekend van vrijdag 22:59 uur tot en met zondag 18:00 uur, worden op maandag geleverd. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Makita 7104L kettingfrees - 1140W
  Makita 7104L kettingfrees - 1140W

  Standaard meegeleverd:

  1x Freesketting 16,5 mm
  1x Kettingolie
  1x Montagesleutel
  1x Zwaard

  Bijzondere kenmerken:

  Makita 7104L kettingfrees zorgt voor een snel en precies werken
  5 meter lange kabel voor meer mobiliteit
  Kettingfreesmachine voor het snel uitfrezen van pengaten tot ruim 15 cm diep in al

  Normale prijs 1.415,00 Special Price 1.304,99 1.078,50
  Levertijd: 5-10 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Kettingfrees van Makita

Makita is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Makita Kettingfrees? Dan bent u verzekerd van kwaliteit. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Kettingfrees?

 • Helaas hebben wij momenteel geen andere merken van dit type product

Kettingfrees van Makita online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Makita Kettingfrees online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Makita Kettingfrees bestellen. Heeft u vragen over een Kettingfrees of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.