Makita Renovatiefrees

... meer info

Bent u op zoek naar een Makita Renovatiefrees? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid aanbod van professioneel gereedschap en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Makita Renovatiefrees is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Renovatiefrees van Makita kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Makita Renovatiefrees. Bestelt u uw Makita Renovatiefrees op maandag tot en met vrijdag vóór 22:59 uur? Dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd. Bestellingen in het weekend van vrijdag 22:59 uur tot en met zondag 18:00 uur, worden op maandag geleverd. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Makita PC5001C Betonschaaf in koffer - 1450W - 125mm
  Makita PC5001C Betonschaaf in koffer - 1450W - 125mm

  Standaard meegeleverd:

  1x Diamantkomschijf 125mm
  1x Stofzak
  1x Koffer, metaal
  1x Handgreep
  1x Inbussleutel 5,0mm

  Bijzondere kenmerken:

  In metalen koffer
  Voorzien van heropstartbeveiliging. LED geeft de status van de machine aan.
  Schijf-/werkbreedte 125 mm.
  Vermindering van stofproductie door rubberen afdichting

  Normale prijs 747,00 Special Price 648,99 536,36
  Levertijd: 5-10 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Renovatiefrees van Makita

Makita is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Makita Renovatiefrees? Dan bent u verzekerd van kwaliteit. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Renovatiefrees?

Renovatiefrees van Makita online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Makita Renovatiefrees online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Makita Renovatiefrees bestellen. Heeft u vragen over een Renovatiefrees of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.