Makita Roterende laser

... meer info

Bent u op zoek naar een Makita Roterende laser? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid aanbod van professioneel gereedschap en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Makita Roterende laser is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Roterende laser van Makita kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Makita Roterende laser. Bestelt u uw Makita Roterende laser op maandag tot en met vrijdag vóór 22:59 uur? Dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd. Bestellingen in het weekend van vrijdag 22:59 uur tot en met zondag 18:00 uur, worden op maandag geleverd. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Makita SKR200Z zelfnivellerende rotatielaser in koffer - 30m
  Makita SKR200Z zelfnivellerende rotatielaser in koffer - 30m

  Standaard meegeleverd:

  1x Laserontvanger LR150
  1x Laserafstandbediening RC30
  1x Laserwandhouder
  1x Laserbril
  1x Laserrichtplaat SKR200Z
  1x Koffer

  Bijzondere kenmerken:

  Robuuste laser voor binnen- en buitentoepassingen.
  Uitgerust met 2 toepassingen: roteren en scannen.
  Inzetbaar voor horizontale en

  Normale prijs 725,00 Special Price 604,99 499,99
  Levertijd: 5-10 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Roterende laser van Makita

Makita is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Makita Roterende laser? Dan bent u verzekerd van kwaliteit. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Roterende laser?

Roterende laser van Makita online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Makita Roterende laser online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Makita Roterende laser bestellen. Heeft u vragen over een Roterende laser of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.