Makita Organizer

... meer info

Bent u op zoek naar een Makita Organizer? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl biedt al sinds 2009 een ruim assortiment van professioneel gereedschap aan en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Makita Organizer is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar voorhanden. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Organizer van Makita kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Makita Organizer. Bestelt u uw Makita Organizer op maandag tot en met vrijdag vóór 22:59 uur dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd. Bestellingen in het weekend van vrijdag 22:59 uur tot en met zondag 18:00 uur, worden op maandag geleverd. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Makita 824781-0 opbergbakje voor schroefbits en 7,2 - 10,8V Li-Ion accu's
  Makita 824781-0 opbergbakje voor schroefbits en 7,2 - 10,8V Li-Ion accu's

  Bijzondere kenmerken:

  Klein maar fijn!
  Een klein opbergbakje voor in de MBox of voor in de koffer.
  Er kunnen schroefbits en 7,2-10,8V Li-Ion accu's in worden opgeborgen.

  Specificaties:

  Kleur: Zwart
  Materiaal: Kunststof
  LxBxH: 12x11x6 cm

  9,99 8,26
  Levertijd: 3-8 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Organizer van Makita

Makita is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Makita Organizer? Dan bent u verzekerd van een betrouwbaar merk. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Organizer?

Organizer van Makita online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Makita Organizer online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Makita Organizer bestellen. Heeft u vragen over een Organizer of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.