Let op: Het is momenteel erg druk bij onze vervoerders. De bezorging van uw bestelling kan een dag vertraging oplopen >

Makita Gas gereedschap

Bent u op zoek naar een Makita Gas gereedschap? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl
... meer info

Bent u op zoek naar een Makita Gas gereedschap? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid aanbod van professioneel gereedschap en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Makita Gas gereedschap is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Gas gereedschap van Makita kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Makita Gas gereedschap. Bestelt u uw Gas gereedschap op Gereedschapcentrum.nl? Dan profiteert u direct van voordelen zoals een extra lange bedenktijd, een snelle bezorging en een ultieme deskundigheid. Bekijk direct het complete assortiment op Gereedschapcentrum.nl. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen u graag!

2 producten

per pagina
 1. Makita 242094-1 Gaspatroon voor GN900SE / GN420CLSE
  Makita 242094-1 Gaspatroon voor GN900SE / GN420CLSE

  Bijzondere kenmerken

  Gaspatroon. Bewaar gaspatronen op warme dagen nooit in de auto. Hier kunnen temperaturen van meer dan 50 graden worden bereikt. Het gevolg is een onbruikbaar gaspatroon. Voor de lange termijn raden wij opslag op de vloer aan. In ieder geval niet in stellingen. Ideale bewaartempe

  17,89 14,79
  Direct leverbaar!
 2. Makita GN900SE 7,2V Li-Ion accu gastacker set (2x 1.0Ah accu) in koffer - 50-90mm
  Makita GN900SE 7,2V Li-Ion accu gastacker set (2x 1.0Ah accu) in koffer - 50-90mm

  Standaard meegeleverd

  2x Accu BL7010
  1x Oplader DC07SA
  1x Inbussleutel 4.0mm
  1x Koffer

  Bijzondere kenmerken

  Geschikt voor zware houten constructies (met een maximale nagellengte van 90 mm).
  Tevens geschikt voor het bevestigen van panlatten, tengels en regelwerk.
  Geschikt voor het bevestigen van plaa

  573,99 474,37
  Verzending: binnen 3 weken

2 producten

per pagina

Gas gereedschap van Makita

Makita is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Makita Gas gereedschap? Dan bent u verzekerd van kwaliteit. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Gas gereedschap?

Gas gereedschap van Makita online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Makita Gas gereedschap online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Makita Gas gereedschap bestellen. Heeft u vragen over een Gas gereedschap of heeft u andere vragen neem dan contact met de klantenservice. Zij helpen u graag!