»»» Momenteel zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Excuses voor het ongemak. «««

Makita Elektrische waterpomp

... meer info

Bent u op zoek naar een Makita Elektrische waterpomp? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl biedt al sinds 2009 een ruim assortiment van professioneel gereedschap aan en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Makita Elektrische waterpomp is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar voorhanden. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Elektrische waterpomp van Makita kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Makita Elektrische waterpomp. Bestelt u uw Makita Elektrische waterpomp op maandag tot en met vrijdag vóór 22:59 uur dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd. Bestellingen in het weekend van vrijdag 22:59 uur tot en met zondag 18:00 uur, worden op maandag geleverd. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Makita PF1110 Dompelpomp voor vuil water - 1100W - 10m
  Makita PF1110 Dompelpomp voor vuil water - 1100W - 10m

  Bijzondere kenmerken:

  Robuuste dompelpomp met roestvrijstalen behuizing, geschikt voor het opzuigen van zwaar vervuild water. Ideaal voor het leegmaken van grote zwembaden, regenputten, ondergelopen kelders etc. Automatische in- en uitschakeling met vlotter. De dubbele dichting met tussenliggende oliekamer s

  Normale prijs 142,00 Special Price 123,99 102,47
  Levertijd: 3-8 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Elektrische waterpomp van Makita

Makita is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Makita Elektrische waterpomp? Dan bent u verzekerd van een betrouwbaar merk. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Elektrische waterpomp?

Elektrische waterpomp van Makita online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Makita Elektrische waterpomp online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Makita Elektrische waterpomp bestellen. Heeft u vragen over een Elektrische waterpomp of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.