Maktec Decoupeerzaag

... meer info

Bent u op zoek naar een Maktec Decoupeerzaag? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid aanbod van professioneel gereedschap en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Maktec Decoupeerzaag is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Decoupeerzaag van Maktec kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Maktec Decoupeerzaag. Bestelt u uw Maktec Decoupeerzaag op maandag tot en met vrijdag vóór 22:59 uur? Dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd. Bestellingen in het weekend van vrijdag 22:59 uur tot en met zondag 18:00 uur, worden op maandag geleverd. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Maktec MT431 Decoupeerzaag - 450W - D-greep - variabel
  Maktec MT431 Decoupeerzaag - 450W - D-greep - variabel

  Standaard meegeleverd:

  1x Inbussleutel 3,0mm
  1x Decoupeerzaagblad B10

  Bijzondere kenmerken:

  Maktec is het tweede merk van Makita. Ontwikkeld en geproduceerd door Makita.
  Voor vakmensen die niet persé altijd en overal het beste moeten hebben.
  Voor die momenten en toepassingen dat goed goed genoeg

  Normale prijs 80,00 Special Price 69,49 57,43
  Levertijd: 5-10 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Decoupeerzaag van Maktec

Maktec is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Maktec Decoupeerzaag? Dan bent u verzekerd van kwaliteit. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Decoupeerzaag?

Decoupeerzaag van Maktec online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Maktec Decoupeerzaag online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Maktec Decoupeerzaag bestellen. Heeft u vragen over een Decoupeerzaag of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.