Maktec Klopboormachine

... meer info

Bent u op zoek naar een Maktec Klopboormachine? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid aanbod van professioneel gereedschap en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Maktec Klopboormachine is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Klopboormachine van Maktec kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Maktec Klopboormachine. Bestelt u uw Maktec Klopboormachine op maandag tot en met vrijdag vóór 22:59 uur? Dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd. Bestellingen in het weekend van vrijdag 22:59 uur tot en met zondag 18:00 uur, worden op maandag geleverd. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Maktec MT815K Klopboormachine in koffer - 710W
  Maktec MT815K Klopboormachine in koffer - 710W

  Standaard meegeleverd:

  1x Diepteaanslag
  1x Koffer MT815

  Bijzondere kenmerken:

  Maktec is het tweede merk van Makita. Ontwikkeld en geproduceerd door Makita.
  Voor vakmensen die niet persé altijd en overal het beste moeten hebben.
  Voor die momenten en toepassingen dat goed goed genoeg is en goedkoper aantrekke

  82,29 68,01
  Levertijd: 5-10 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Klopboormachine van Maktec

Maktec is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Maktec Klopboormachine? Dan bent u verzekerd van kwaliteit. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Klopboormachine?

Klopboormachine van Maktec online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Maktec Klopboormachine online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Maktec Klopboormachine bestellen. Heeft u vragen over een Klopboormachine of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.