Metabo SDS Plus borenset

... meer info

Bent u op zoek naar een Metabo SDS Plus borenset? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl biedt al sinds 2009 een ruim assortiment van professioneel gereedschap aan en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Metabo SDS Plus borenset is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar voorhanden. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

SDS Plus borenset van Metabo kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Metabo SDS Plus borenset. Bestelt u uw Metabo SDS Plus borenset vóór 22:59 uur dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd, behalve op zondag. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Metabo 630580000 4 delige SDS-plus steenboren set in cassette
  Metabo 630580000 4 delige SDS-plus steenboren set in cassette

  Standaard meegeleverd:
  1x Cassette
  2x SDS-plus steenboren L = 110mm: 5 / 6mm
  2x SDS-plus steenboren L = 110mm: 8 / 10mm

  Normale prijs 19,00 Special Price 16,89 13,96
  Levertijd: 3-8 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

SDS Plus borenset van Metabo

Metabo is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Metabo SDS Plus borenset? Dan bent u verzekerd van een betrouwbaar merk. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor SDS Plus borenset?

SDS Plus borenset van Metabo online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Metabo SDS Plus borenset online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Metabo SDS Plus borenset bestellen. Heeft u vragen over een SDS Plus borenset of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.