Metabo Accu Ventilator

... meer info

Bent u op zoek naar een Metabo Accu Ventilator? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid aanbod van professioneel gereedschap en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Metabo Accu Ventilator is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Accu Ventilator van Metabo kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Metabo Accu Ventilator. Bestelt u uw Metabo Accu Ventilator vóór 22:59 uur dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd, behalve op zondag. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Metabo AV 18 18V Li-Ion accu ventilator body - 606176850
  Metabo AV 18 18V Li-Ion accu ventilator body - 606176850

  Standaard megeleverd:
  Let op! Standaard geleverd zonder accu's en lader! 

  Bijzondere kenmerken:
  Hoogwaardige accu-ventilator voor flexibel gebruik onafhankelijk van de netvoeding
  Acculooptijd van max. 7 uur (bij 5,2 Ah)
  Robuuste metalen kooi voor maximale luchtdoorvoer bij minimale wervelingen

  Normale prijs 115,00 Special Price 98,69 81,56
  Direct leverbaar!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Accu Ventilator van Metabo

Metabo is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Metabo Accu Ventilator? Dan bent u verzekerd van kwaliteit. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Accu Ventilator?

Accu Ventilator van Metabo online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Metabo Accu Ventilator online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Metabo Accu Ventilator bestellen. Heeft u vragen over een Accu Ventilator of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.