Metabo Kantenfrees

... meer info

Een kantenfrees is een relatief onbekende term in de wereld van de gereedschappen. Dat neemt niet weg dat dit gereedschap enorm handig kan zijn. Deze machine zorgt er namelijk voor dat verschillende soorten randen netjes worden afgewerkt – of het nu gaat om hout, aluminium of metaal.

Geïnteresseerd in een kantenfrees? Op Gereedschapcentrum.nl vindt u een groot aanbod machines van verschillende fabrikanten, waaronder Bosch, DeWalt en Makita. Bestel bij ons en u heeft de kantenfrees de volgende dag nog in huis. Daarnaast profiteert u van de scherpste prijzen, volledige garantie, deskundig advies en méér.

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Metabo KFM 9-3 RF Kantenfrees in Metaloc - 900W - 601751700
  Metabo KFM 9-3 RF Kantenfrees in Metaloc - 900W - 601751700

  Standaard meegeleverd:
  2x HM-keerbeitels 45°-fase
  2x HM-keerbeitels straal R2
  2x HM-keerbeitels straal R3
  1x Breedtegeleider
  1x Schroevendraaier Torx 15
  1x Extra Metabo VibraTech (MVT)-handgreep
  1x MetaLoc koffer

  Bijzondere kenmerken:
  Compacte metaal-kantenfrees voor 45°-fases en stralen van 2 tot 3 mm op zichtb

  Normale prijs 762,00 Special Price 722,99 597,51
  Levertijd: 3-8 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Wat is een kantenfrees?

Met een kantenfrees zorgt u ervoor dat u de meest uiteenlopende materialen voorziet van fraai afgewerkte randen. Dit geldt voor verschillende kunststoffen, maar ook voor hout, metaal of aluminium. 

De verschillende soorten kantenfrezen

De kantenfrees komt voor in meerdere uitvoeringen, waarbij het vermogen, de uitvoering, de aanwezige accessoires en de producent verschillen. Welke kantenfrees u nodig heeft, hangt af van uw gebruiksintentie. De producten zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar met verschillende wattages. Bent u van plan de machine vaak en intensief te gebruiken? Dan zoekt u wellicht een kantenfrees met een hoger wattage, zoals de 710W van Makita. Hecht u méér waarde aan een zekere mate van comfort? Dan kunt u bijvoorbeeld een variant met een kantelvoet overwegen. 

Wat zijn de voordelen van een kantenfrees?

 • Een eenvoudige bediening
 • Meerdere toepassingen
 • Toepasbaar op verschillende soorten randen, waaronder hout, aluminium en metaal

Ik ben geïnteresseerd; wat nu?

Heeft u interesse in de populaire kantenfrees Makita RT0700XC3J of een ander type kantenfrees? Neem dan contact op met Gereedschapcentrum.nl. Wij helpen u – met onze rijke kennis – graag aan een professioneel exemplaar. Daarbij profiteert u tevens van onze scherpe prijzen en de volledige garantie. Bovendien worden producten die vóór 22:59 zijn besteld de volgende dag al geleverd.