Metabo Knabbelschaar

... meer info

Bent u op zoek naar een Metabo Knabbelschaar? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl biedt al sinds 2009 een ruim assortiment van professioneel gereedschap aan en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Metabo Knabbelschaar is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar voorhanden. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Knabbelschaar van Metabo kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Metabo Knabbelschaar. Bestelt u uw Metabo Knabbelschaar vóór 22:59 uur dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd, behalve op zondag. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Metabo KN 6875 Knabbelschaar - 550W - 606875000
  Metabo KN 6875 Knabbelschaar - 550W - 606875000

  Standaard meegeleverd:
  1x Inbussleutel

  Bijzondere kenmerken:
  Onbegrensde wendbaarheid
  Voor het braamloos en torsievrij snijden van metalen platen
  Fijn instelbare snijrichting voor eenvoudig werken volgens getrokken lijn of sjabloon
  Lange levensduur van het gereedschap en hoge snijkwaliteit
  Afs

  Normale prijs 694,00 Special Price 673,99 557,02
  Levertijd: 3-8 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Knabbelschaar van Metabo

Metabo is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Metabo Knabbelschaar? Dan bent u verzekerd van een betrouwbaar merk. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Knabbelschaar?

Knabbelschaar van Metabo online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Metabo Knabbelschaar online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Metabo Knabbelschaar bestellen. Heeft u vragen over een Knabbelschaar of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.