Metabo Bandschuurmachine

... meer info

Bent u op zoek naar een Metabo Bandschuurmachine? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid aanbod van professioneel gereedschap en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Metabo Bandschuurmachine is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Bandschuurmachine van Metabo kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Metabo Bandschuurmachine. Bestelt u uw Metabo Bandschuurmachine vóór 22:59 uur dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd, behalve op zondag. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Metabo BAE 75 Bandschuurmachine - 1010W - 75 x 533mm
  Metabo BAE 75 Bandschuurmachine - 1010W - 75 x 533mm

  Standaard meegeleverd:

  1x Stofzak
  1x Extra handgreep
  1x Inbussleutel
  1x Afzuigadapter
  1x Langsgeleider
  1x Onderstel

  Bijzondere kenmerken:

  Uitstekende schuurresultaten door krachtige motor en precieze bandloop
  Snel en gereedschapsloos wisselen van schuurband
  Vario-Tacho-Constamatic (VTC)-volle-gol

  Normale prijs 357,00 Special Price 306,99 253,71
  ... meer info
  Levertijd: 5-10 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Bandschuurmachine van Metabo

Metabo is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Metabo Bandschuurmachine? Dan bent u verzekerd van kwaliteit. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Bandschuurmachine?

Bandschuurmachine van Metabo online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Metabo Bandschuurmachine online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Metabo Bandschuurmachine bestellen. Heeft u vragen over een Bandschuurmachine of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.