Metabo Roterende laser

... meer info

Bent u op zoek naar een Metabo Roterende laser? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl biedt al sinds 2009 een ruim assortiment van professioneel gereedschap aan en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Metabo Roterende laser is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar voorhanden. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Roterende laser van Metabo kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Metabo Roterende laser. Bestelt u uw Metabo Roterende laser vóór 22:59 uur dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd, behalve op zondag. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Metabo MLL 3-20 Multilijnlaser - ​360° in Metaloc - 606167000
  Metabo MLL 3-20 Multilijnlaser - ​360° in Metaloc - 606167000

  Standaard meegeleverd:
  1x Richtbord
  1x Wandhouder
  1x Laserbril
  4x Batterijen AA 1,5 V 

  Bijzondere kenmerken:
  360° horizontale lijn voor het markeren, uitlijnen en vlakmaken in de hele ruimte
  Handig, robuust apparaat met slagvaste behuizing en softgrip-mantel
  Zelfnivellerend door slingertechno

  Normale prijs 507,00 Special Price 489,99 404,95
  Levertijd: 3-8 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Roterende laser van Metabo

Metabo is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Metabo Roterende laser? Dan bent u verzekerd van een betrouwbaar merk. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Roterende laser?

Roterende laser van Metabo online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Metabo Roterende laser online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Metabo Roterende laser bestellen. Heeft u vragen over een Roterende laser of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.