Metabo Bladblazer

... meer info

Bent u op zoek naar een Metabo Bladblazer? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid aanbod van professioneel gereedschap en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Metabo Bladblazer is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Bladblazer van Metabo kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Metabo Bladblazer. Bestelt u uw Metabo Bladblazer vóór 22:59 uur dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd, behalve op zondag. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Metabo AG 18 18V Li-Ion accu blazer body - 602242850
  Metabo AG 18 18V Li-Ion accu blazer body - 602242850

  Standaard megeleverd:
  Let op! Standaard geleverd zonder accu's en lader!

  Bijzondere kenmerken:
  Lichte accu-blazer bv. voor het afblazen van spaanders op werkstuk, werkplek, transporteur etc.
  Goede ergonomie door optimaal zwaartepunt en rubberen handgreep
  Robuuste constructie voor elk soort gebr

  Normale prijs 117,00 Special Price 98,69 81,56
  Levertijd: 3-8 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Bladblazer van Metabo

Metabo is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Metabo Bladblazer? Dan bent u verzekerd van kwaliteit. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Bladblazer?

Bladblazer van Metabo online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Metabo Bladblazer online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Metabo Bladblazer bestellen. Heeft u vragen over een Bladblazer of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.