Milwaukee SDS Max beitels

... meer info

Bent u op zoek naar een Milwaukee SDS Max beitels? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid aanbod van professioneel gereedschap en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Milwaukee SDS Max beitels is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

SDS Max beitels van Milwaukee kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Milwaukee SDS Max beitels. Bestelt u uw Milwaukee SDS Max beitels vóór 22:59 uur dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd, behalve op zondag. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Sale
  Milwaukee 4932343735 SDS-max Puntbeitel - 400mm (wtg)
  Milwaukee 4932343735 SDS-max Puntbeitel - 400mm (wtg)

  Specificaties:

  Aansluiting: SDS-max
  Lengte: 400 mm
  Type: gepunt

  Normale prijs 18,99 Special Price 14,99 12,39
  Direct leverbaar!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

SDS Max beitels van Milwaukee

Milwaukee is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Milwaukee SDS Max beitels? Dan bent u verzekerd van kwaliteit. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor SDS Max beitels?

SDS Max beitels van Milwaukee online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Milwaukee SDS Max beitels online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Milwaukee SDS Max beitels bestellen. Heeft u vragen over een SDS Max beitels of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.