Milwaukee Knabbelschaar

... meer info

Bent u op zoek naar een Milwaukee Knabbelschaar? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl biedt al sinds 2009 een ruim assortiment van professioneel gereedschap aan en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Milwaukee Knabbelschaar is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar voorhanden. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Knabbelschaar van Milwaukee kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Milwaukee Knabbelschaar. Bestelt u uw Milwaukee Knabbelschaar vóór 22:59 uur dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd, behalve op zondag. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Milwaukee N 2 knabbelschaar - 500W - 4933368520
  Milwaukee N 2 knabbelschaar - 500W - 4933368520

  Standaard meegeleverd:
  1x Standaardmatrijs
  1x Sleutel

  Bijzondere kenmerken:
  Metalen tandwielhuis voor nauwkeurig snijden, vooral wanneer met sjablonen wordt gewerkt
  Snijrichting naar beide zijden tot 90° instelbaar
  Zuivere, braamvrije snijresultaten
  Uitstekende bochtentechniek, ook in zeer k

  700,99 579,33
  Levertijd: 3-8 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Knabbelschaar van Milwaukee

Milwaukee is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Milwaukee Knabbelschaar? Dan bent u verzekerd van een betrouwbaar merk. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Knabbelschaar?

Knabbelschaar van Milwaukee online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Milwaukee Knabbelschaar online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Milwaukee Knabbelschaar bestellen. Heeft u vragen over een Knabbelschaar of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.