Milwaukee Lamellenfrees

... meer info

Bent u op zoek naar een Milwaukee Lamellenfrees? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid aanbod van professioneel gereedschap en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Milwaukee Lamellenfrees is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Lamellenfrees van Milwaukee kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Milwaukee Lamellenfrees. Bestelt u uw Milwaukee Lamellenfrees op maandag tot en met vrijdag vóór 22:59 uur? Dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd. Bestellingen in het weekend van vrijdag 22:59 uur tot en met zondag 18:00 uur, worden op maandag geleverd. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Milwaukee PJ 710 lamellenfrees in koffer - 710W - 4933378875
  Milwaukee PJ 710 lamellenfrees in koffer - 710W - 4933378875

  Standaard meegeleverd:

  1x Papieren stofzak
  1x Sleutel
  1x Stofzakadapter
  1x Koffer

  Bijzondere kenmerken:

  Professionele lamellenfreesmachine voor gemakkelijk, snel en nauwkeurig werken in hard- en zachthout, spaanplaat en kunststof
  Krachtige 710 Watt motor
  Anti-sliplaag op basisplaat
  Asvergrendeling v

  Normale prijs 427,00 Special Price 421,99 348,75
  Levertijd: 5-10 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Lamellenfrees van Milwaukee

Milwaukee is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Milwaukee Lamellenfrees? Dan bent u verzekerd van kwaliteit. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Lamellenfrees?

Lamellenfrees van Milwaukee online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Milwaukee Lamellenfrees online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Milwaukee Lamellenfrees bestellen. Heeft u vragen over een Lamellenfrees of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.