Milwaukee Lamellenfrees

... meer info

Zoekt u gereedschap voor het maken van stevige en blinde houtverbindingen? Dan zoekt u een lamellenfrees! Dit  gereedschap maakt het verbinden van hout eenvoudig, bij iedere houtsoort en onder elke hoek. Deze machine wordt ook wel deuvelfrees of lamellendeuvelfrees genoemd en is ook geschikt om bijvoorbeeld hout te zagen langs plinten af.

Een lamellenfrees is net zoals zoveel andere gereedschappen verkrijgbaar bij Gereedschapcentrum.nl. Bij ons betaalt u altijd de scherpste prijs en profiteert u van een snelle bezorging. Sterker nog – vóór 22:59 uur besteld is de volgende dag in huis! Daarnaast kunt u altijd contact opnemen voor deskundig advies.

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Milwaukee PJ 710 lamellenfrees in koffer - 710W - 4933378875
  Milwaukee PJ 710 lamellenfrees in koffer - 710W - 4933378875

  Standaard meegeleverd:
  1x Papieren stofzak
  1x Sleutel
  1x Stofzakadapter
  1x Koffer

  Bijzondere kenmerken:
  Professionele lamellenfreesmachine voor gemakkelijk, snel en nauwkeurig werken in hard- en zachthout, spaanplaat en kunststof
  Krachtige 710 Watt motor
  Anti-sliplaag op basisplaat
  Asvergrendel

  Normale prijs 427,00 Special Price 425,99 352,06
  Levertijd: 3-8 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Wat is een lamellenfrees?

Een lamellenfrees is een gereedschap dat prima geschikt is voor het verbinden van hout. De lamellenfrees is daarnaast geschikt om parket te zagen langs een muur of een plint. De veelzijdige frees is tevens op verschillende manieren in te stellen en is te gebruiken voor de bewerking van meerdere houtsoorten in verschillende gradenhoeken.

De verschillende soorten lamellenfrezen

De verschillende soorten lamellenfrezen verschillen qua wattage, leveromvang en opties en zijn geproduceerd door diverse bekende fabrikanten. Heeft u moeite met kiezen? Ga bijvoorbeeld voor de Makita PJ7000J. Komt u er écht niet uit? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen: we voorzien u graag van een deskundig advies!

Wat zijn de voordelen van een lamellenfrees?

 • De lamellenfrees is ideaal voor het maken van houtverbindingen
 • De lamellenfrees zaagt parketvloeren of laminaat nauwkeurig langs muren of plinten
 • De lamellenfrees is in veel gevallen geschikt voor alle houtsoorten

Ik ben geïnteresseerd; wat moet ik doen?

Lamellenfrees nodig? Ontdek dan het complete aanbod: een groot assortiment én een zeer snelle bezorging. Vóór 22:59 uur besteld betekent dat u de machine morgen al in huis heeft. Daarnaast krijgt u een volledige garantie voor uw aankoop, waarvoor u bovendien altijd de scherpste prijs betaalt.