Milwaukee Breekmes

... meer info

Bent u op zoek naar een Milwaukee Breekmes? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl biedt al sinds 2009 een ruim assortiment van professioneel gereedschap aan en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Milwaukee Breekmes is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar voorhanden. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Breekmes van Milwaukee kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Milwaukee Breekmes. Bestelt u uw Milwaukee Breekmes op maandag tot en met vrijdag vóór 22:59 uur dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd. Bestellingen in het weekend van vrijdag 22:59 uur tot en met zondag 18:00 uur, worden op maandag geleverd. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Milwaukee 48221962 schuifmes
  Milwaukee 48221962 schuifmes

  Bijzondere kenmerken:

  Metalen vergrendeling* voor maximale duurzaamheid en langere levensduur
  Vergrendeling met snelheidsdraad* voor een snellere bladafstelling
  Auto-lock schuif** voor een snellere bladafstelling
  Handige zakclip** om messegmenten gemakkelijk af te breken
  Rubberen handvat biedt een stevi

  Normale prijs 13,00 Special Price 12,89 10,65
  Direct leverbaar!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Breekmes van Milwaukee

Milwaukee is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Milwaukee Breekmes? Dan bent u verzekerd van een betrouwbaar merk. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Breekmes?

Breekmes van Milwaukee online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Milwaukee Breekmes online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Milwaukee Breekmes bestellen. Heeft u vragen over een Breekmes of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.