Milwaukee Schuifmes

... meer info

Bent u op zoek naar een Milwaukee Schuifmes? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid aanbod van professioneel gereedschap en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Milwaukee Schuifmes is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Schuifmes van Milwaukee kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Milwaukee Schuifmes. Bestelt u uw Milwaukee Schuifmes op maandag tot en met vrijdag vóór 22:59 uur? Dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd. Bestellingen in het weekend van vrijdag 22:59 uur tot en met zondag 18:00 uur, worden op maandag geleverd. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Milwaukee 48221915 zelf terugtrekkend veiligheidsmes
  Milwaukee 48221915 zelf terugtrekkend veiligheidsmes

  Bijzondere kenmerken:

  Zelfterugtrekkend mechanisme: trekt het mes terug wanneer de knop wordt losgelaten
  Dankzij twee snijstanden is de snijdiepte gemakkelijk te controleren
  Ingebouwd magazijn biedt ruimte aan 5 messen in het handvat
  Dankzij het duim-schroefmechanisme zijn messen gemakkelijk te verwiss

  Normale prijs 22,00 Special Price 21,49 17,76
  Levertijd: 5-10 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Schuifmes van Milwaukee

Milwaukee is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Milwaukee Schuifmes? Dan bent u verzekerd van kwaliteit. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Schuifmes?

Schuifmes van Milwaukee online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Milwaukee Schuifmes online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Milwaukee Schuifmes bestellen. Heeft u vragen over een Schuifmes of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.