Milwaukee Combinatietang

... meer info

Bent u op zoek naar een Milwaukee Combinatietang? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl biedt al sinds 2009 een ruim assortiment van professioneel gereedschap aan en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Milwaukee Combinatietang is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar voorhanden. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Combinatietang van Milwaukee kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Milwaukee Combinatietang. Bestelt u uw Milwaukee Combinatietang op maandag tot en met vrijdag vóór 22:59 uur dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd. Bestellingen in het weekend van vrijdag 22:59 uur tot en met zondag 18:00 uur, worden op maandag geleverd. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Milwaukee 48223309 / 48226100 Heavy Duty combinatietang - 250mm
  Milwaukee 48223309 / 48226100 Heavy Duty combinatietang - 250mm

  Bijzondere kenmerken:

  4-tools-in-1: optrompen, buigen, draadstrippen en verwijderen van nagels/spijkers
  Hefboomontwerp - langere handgrepen voor betere houvast en gemakkelijker kracht zetten
  Optrompkop voor het glad maken van randen van stalen pijpen tot 25 mm, zonder hulpwerktuigen
  Nageltrekker - voor loswri

  Normale prijs 30,25 Special Price 26,99 22,31
  Levertijd: 5-10 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Combinatietang van Milwaukee

Milwaukee is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Milwaukee Combinatietang? Dan bent u verzekerd van een betrouwbaar merk. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Combinatietang?

Combinatietang van Milwaukee online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Milwaukee Combinatietang online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Milwaukee Combinatietang bestellen. Heeft u vragen over een Combinatietang of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.