Milwaukee Puntlaser

... meer info

Bent u op zoek naar een Milwaukee Puntlaser? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl biedt al sinds 2009 een ruim assortiment van professioneel gereedschap aan en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Milwaukee Puntlaser is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar voorhanden. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Puntlaser van Milwaukee kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Milwaukee Puntlaser. Bestelt u uw Milwaukee Puntlaser op maandag tot en met vrijdag vóór 22:59 uur dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd. Bestellingen in het weekend van vrijdag 22:59 uur tot en met zondag 18:00 uur, worden op maandag geleverd. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Milwaukee C12 BL2-0 12V Li-Ion accu schietloodlaser body in tas - 30m - 4933416240
  Milwaukee C12 BL2-0 12V Li-Ion accu schietloodlaser body in tas - 30m - 4933416240

  Standaard meegeleverd:

  Let op! Standaard geleverd zonder accu's en oplader!
  1x Tas

  Bijzondere kenmerken:

  Sterke magneten aan de achterzijde houden de schietloodlaser stevig op z’n plaats op een metalen ondergrond
  De eerste puntlaser op de markt die gebruik maakt van een geïntegreerde accu - hogere

  Normale prijs 126,00 Special Price 117,99 97,51
  Levertijd: 5-10 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Puntlaser van Milwaukee

Milwaukee is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Milwaukee Puntlaser? Dan bent u verzekerd van een betrouwbaar merk. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Puntlaser?

Puntlaser van Milwaukee online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Milwaukee Puntlaser online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Milwaukee Puntlaser bestellen. Heeft u vragen over een Puntlaser of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.