Milwaukee Stroomtang

... meer info

Bent u op zoek naar een Milwaukee Stroomtang? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid aanbod van professioneel gereedschap en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Milwaukee Stroomtang is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Stroomtang van Milwaukee kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Milwaukee Stroomtang. Bestelt u uw Milwaukee Stroomtang op maandag tot en met vrijdag vóór 22:59 uur? Dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd. Bestellingen in het weekend van vrijdag 22:59 uur tot en met zondag 18:00 uur, worden op maandag geleverd. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Milwaukee 2235-40 stroomtang - CAT III - 4933427315
  Milwaukee 2235-40 stroomtang - CAT III - 4933427315

  Standaard meegeleverd:

  1x Test set - lood
  2x Batterijen - AA

  Bijzondere kenmerken:

  TRMS garandeert altijd nauwkeurige metingen
  CAT III 600 V voor verhoogde veiligheid
  Robuust en geruwd oppervlak voor verhoogde duurzaamheid en betere grip
  Bediening aan de zijkant voor gebruik met één hand
  Smalle bek

  165,99 137,18
  Levertijd: 5-10 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Stroomtang van Milwaukee

Milwaukee is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Milwaukee Stroomtang? Dan bent u verzekerd van kwaliteit. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Stroomtang?

Stroomtang van Milwaukee online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Milwaukee Stroomtang online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Milwaukee Stroomtang bestellen. Heeft u vragen over een Stroomtang of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.