Milwaukee Inspectiecamera

... meer info

Bent u op zoek naar een Milwaukee Inspectiecamera? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl biedt al sinds 2009 een ruim assortiment van professioneel gereedschap aan en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Milwaukee Inspectiecamera is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar voorhanden. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Inspectiecamera van Milwaukee kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Milwaukee Inspectiecamera. Bestelt u uw Milwaukee Inspectiecamera vóór 22:59 uur dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd, behalve op zondag. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Milwaukee 2309-60 Inspectiecamera - 4933451526
  Milwaukee 2309-60 Inspectiecamera - 4933451526

  Standaard meegeleverd:
  1x 9V Batterij
  1x Koffer 

  Bijzondere kenmerken:
  Geoptimaliseerd 65,8 mm LCD scherm, digitaal beeld en groot
  scherm voor een scherp en helder beeld
  9 mm 320 x 240 digitale sensor, superieure beeldkwaliteit in
  nagenoeg de helft van de grootte
  Lichtgewicht ontwerp van 0,5 kg

  138,99 114,87
  Levertijd: 3-8 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Inspectiecamera van Milwaukee

Milwaukee is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Milwaukee Inspectiecamera? Dan bent u verzekerd van een betrouwbaar merk. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Inspectiecamera?

Inspectiecamera van Milwaukee online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Milwaukee Inspectiecamera online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Milwaukee Inspectiecamera bestellen. Heeft u vragen over een Inspectiecamera of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.