Nilfisk Bouwstofzuiger

Bent u op zoek naar een Nilfisk Bouwstofzuiger? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl
... meer info

Bent u op zoek naar een Nilfisk Bouwstofzuiger? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl biedt al sinds 2009 een ruim assortiment van professioneel gereedschap aan en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Nilfisk Bouwstofzuiger is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar voorhanden. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Bouwstofzuiger van Nilfisk kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Nilfisk Bouwstofzuiger. Bestelt u uw Bouwstofzuiger op Gereedschapcentrum.nl? Dan profiteert u direct van voordelen zoals een extra lange bedenktijd, een snelle bezorging en een ultieme deskundigheid. Bekijk direct het complete assortiment op Gereedschapcentrum.nl. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
 1. Nilfisk ATTIX 33-2H PC Veilige stofzuiger voor gevaarlijk stof - 1400W - H-klasse - 30L
  Nilfisk ATTIX 33-2H PC Veilige stofzuiger voor gevaarlijk stof - 1400W - H-klasse - 30L

  Bijzondere kenmerken

  InfiniClean™ - Automatisch filterreinigingssysteem met zeer beperkt prestatieverlies
  Duurzaam PTFE-filter met antiplakmembraan en minimaal 99,9% filtratie-efficiency
  Push&Clean™ - Semi-automatisch filterreinigingssysteem op geselecteerde modellen
  Gecertificeerd voor stofklasse H i

  849,99 702,47
  Verzending: binnen 10 werkdagen

1 product

per pagina

Bouwstofzuiger van Nilfisk

Nilfisk is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Nilfisk Bouwstofzuiger? Dan bent u verzekerd van een betrouwbaar merk. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Bouwstofzuiger?

Bouwstofzuiger van Nilfisk online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Nilfisk Bouwstofzuiger online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Nilfisk Bouwstofzuiger bestellen. Heeft u vragen over een Bouwstofzuiger neemt u dan contact op met de klantenservice. Zij helpen u graag!