Norbar Momentschroevendraaier

Bent u op zoek naar een Norbar Momentschroevendraaier? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcent
... meer info

Bent u op zoek naar een Norbar Momentschroevendraaier? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl biedt al sinds 2009 een ruim assortiment van professioneel gereedschap aan en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Norbar Momentschroevendraaier is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar voorhanden. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Momentschroevendraaier van Norbar kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Norbar Momentschroevendraaier. Bestelt u uw Momentschroevendraaier op Gereedschapcentrum.nl? Dan profiteert u direct van voordelen zoals een extra lange bedenktijd, een snelle bezorging en een ultieme deskundigheid. Bekijk direct het complete assortiment op Gereedschapcentrum.nl. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
 1. Norbar 13475 Momentschroevendraaier 1/4" bitopname - 0.3-1.5Nm
  Norbar 13475 Momentschroevendraaier 1/4" bitopname - 0.3-1.5Nm

  Bijzondere kenmerken

  Wordt geleverd met een 1/4 "zeskant bithouder.
  Eenvoudige draaimoment instelbaar zonder extra gereedschap.
  Alle gereedschappen zijn voorzien van een slot om onbedoelde aanpassing van de set koppel voorkomen.
  Nauwkeurigheid overtreft de eisen van ISO6789.
  Traceerbare kalibratie certifica

  79,99 66,11
  Verzending: binnen 3 weken

1 product

per pagina

Momentschroevendraaier van Norbar

Norbar is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Norbar Momentschroevendraaier? Dan bent u verzekerd van een betrouwbaar merk. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Momentschroevendraaier?

Momentschroevendraaier van Norbar online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Norbar Momentschroevendraaier online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Norbar Momentschroevendraaier bestellen. Heeft u vragen over een Momentschroevendraaier neemt u dan contact op met de klantenservice. Zij helpen u graag!